Om skolen

Begynn som elev på Samisk videregående skole og reindriftsskole – opplev et spennende år på Finnmarksvidda, og de særegne årstidene med nordlys, mørketid og midnattssol. Du får også mulighet til å lære et av de tre samiske språkene eller videreutvikle dine samisk-kunnskaper.

Alle kan søke

Samisk videregående skole og reindriftsskole i Kautokeino er en statlig skole, der søkere fra hele landet stiller seg likt.

Den eneste skolen i verden godkjent som urfolksskole på vgs nivå
wihec.jpg

Samisk videregående skole og reindriftsskole er akkreditert i WINHEC, og er den eneste skolen i verden som er godkjent som urfolksskole på videregående nivå. Dette gir elevene mulighet til utveksling med andre urfolksskoler.

Kom til Samisk videregående skole og reindriftsskole i Kautokeino, i hjertet av Sápmi.