Biblioteket

Skolen har et bibliotek som elever, lærere og andre ansatte kan bruke. Biblioteket er møteplassen for alle, midt i skolen som et hjerte som slår pulsen!

Alle bøker og medier finnes i en base som er lagret i dataprogrammet Mikromarc. Der kan man søke etter bøker, filmer eller annet. Prøv!

Biblioteket er en viktig læringsarena for elevene våre.

På biblioteket kan du jobbe alene eller i grupper, og her kan du treffe gamle og nye venner. Her finner du fag- og               skjønnlitteratur, tegneserier, aviser, tidsskrifter, filmer, lydbøker og læremidler. Du er økonomisk ansvarlig for det du         låner, tap må erstattes. Biblioteket tilbyr også fjernlån fra andre bibliotek.

Bibliotekarene kan hjelpe deg med informasjonssøk, kildekritikk og kildehenvisning.
Biblioteket kan hjelpe deg med å finne frem til den informasjonen du trenger.

Åpningstider: 08:30 - 15:30

Slik låner du ebøker!

Les og hør gratis e-bøker og e-lydbøker på mobil og nettbrett!

1. Last ned appen Bookbites fra din mobiltilbyders appbutikk, finnes både for iOS (Apple) og Android.
  2. Opprett bruker, bruk e-postadressen du har fått fra skolen og lag deg ett passord.

Ta kontakt med vårt bibliotek for å få ditt lånenummer og PIN-kode, hvis du ikke allerede har dette.

Bibliotekar

Foto Inger Marie Nilut