Biblioteket

Skolen har et bibliotek som elever, lærere og andre ansatte kan bruke. Biblioteket er møteplassen for alle, midt i skolen som et hjerte som slår pulsen!

Alle bøker og medier finnes i en base som er lagret i dataprogrammet Mikromarc. Der kan man søke etter bøker, filmer eller annet. Prøv!

Biblioteket er en viktig læringsarena for elevene våre.

På biblioteket kan du jobbe alene eller i grupper, og her kan du treffe gamle og nye venner. Her finner du fag- og               skjønnlitteratur, tegneserier, aviser, tidsskrifter, filmer, lydbøker og læremidler. Du er økonomisk ansvarlig for det du         låner, tap må erstattes. Biblioteket tilbyr også fjernlån fra andre bibliotek.

Bibliotekarene kan hjelpe deg med informasjonssøk, kildekritikk og kildehenvisning.

Biblioteket kan hjelpe deg med å finne frem til den informasjonen du trenger.

Slik låner du ebøker!

Last ned appen eBokBib på nettbrett eller smarttelefon.
ebok.png

Har du ikke lånenummer eller pin-kode? Ta kontakt med skolebiblioteket.
For mer informasjon om se: ebokbib.no

Åpningstider: 08:30 - 15:30

Bibliotekar