Norsk Samisk Skriv ut denne siden

Side 1 av 6   >  >>

Publisert: 16.02.2017
Publisert: 10.08.2016

Begynn på videregående skole i et levende samiskspråklig miljø. Vi har noen ledige skoleplasser. Ønsker du å gå på en liten skole, hvor du har mulighet til å lære deg samisk? Da er skolen vår riktig sted for deg.

Publisert: 24.02.2016

Skolen inviterer foreldre og foresatte til møte onsdag 2. mars 2016, kl. 18.00. Dette gjelder foreldre/foreatte med elever i vg1 og vg2.

Publisert: 24.02.2016
Her er oppdatert informasjon til alle som skal ta eksamene. Dette gjelder både privatister og elever. Denne rettledningen beskriver hvordan du skal forholde deg i en eksamenssituasjon.
Publisert: 11.02.2016
Vi inviterer deg til å besøke skolen vår, og bli bedre kjent med hvilke tilbud vi har på skolen. 23. februar holder skolen åpen dag, og da er alle velkommen til å besøke oss.
Publisert: 11.01.2016

Kautokeino ungdomsskole og samisk videregående- og reindriftsskole inviterer foreldre/ foresatte og elever til en orienteringskveld om videregående skole. Det vil bl.a. bli en orientering om de tilbud som finnes her i Kautokeino. Det blir også gitt en kort orientering om stipender.

Publisert: 11.01.2016

Samisk videregående skole og reindriftsskole inviterer foreldre og foresatte til arbeidsseminar mandag 11.01.2016, kl. 1600 (4). Vi starter seminaret med felles middag.

Hva gjør vår skole til en samisk skole?

Til dette spørsmålet ønsker vi innspill fra foreldre og foresatte. Asta Balto er foreleser og hun skal motivere deg/dere til å reflektere rundt temaet. Samisk videregående skole og reindriftsskole har søkt om å bli akkreditert av WINHEC. Dette betyr at vi ønsker å bli anerkjent som en urfolks utdanningsinstitusjon.

Publisert: 17.11.2015

Herved inviterer vi våre elever til en forfatter stund med Máret Ánne Sara. Mandag 23. november kommer hun til Samisk videregående skole og reindriftsskole for å gi elevene en  presentasjon av  Ilmmiid gaskkas/Mellom verdener, sammen med et utvalg av sin billedkunst.

Publisert: 11.11.2015

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2015. Søker du om stipend og lån etter 15. november, får du støtte bare for våren 2016. Søknadsfristen for våren er 15. mars 2016. Husk også at du kan ha rett på utstyrsstipend.

Publisert: 06.11.2015

Elevene som går påbygging til generell studiekompetanse har laget skoleavis, som de har kalt "UNG Kautokeino".

I den første utgaven av avisa kan dere lese om hvorfor du burde begynne som elev ved Samisk videregåendeskole og reindriftsskole. Her finner du også artikler om bordtennisballer som forsvinner, dårlig skolevei og nye spill.

Her finner dere avisen.