Koftevinter

Om skolen

Samisk videregående skole og reindriftskole er en statlig videregående skole. Skolen skal legge til rette for at elevene får en kvalitativ god opplæring med basis i samisk språk, kultur og samfunnsliv.
Skolen gir opplæring innen utdanningsprogram for Vg1 Naturbruk og  Vg2 Reindrift. Vg1 håndverk, design og produktutvikling og Vg2 duodji, Vg1 Restaurant- og matfag og Vg2 Kokk og servitør, Vg1 Bygg- og anleggsteknikk og Vg2 tømrer, Vg1 Industriell produksjon og Vg2 Industriteknologi, Studieforberedende utdanningsprogrammer Vg1, Vg2 og Vg3, idrettsfag Vg1, Vg2 og Vg3 og påbygging til generell studiekompetanse Vg3.

Skolen tilbyr fjern- /nettundervisning i samisk til elever i hele landet. Skolen tilbyr også kurs til unge og voksne ut fra behov i lokalt næringsliv og samfunnsliv